Școala Europeană de Vară „Europa în tranziție: explorarea viitorului UE”

În atenția studenților UTM!

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării informează despre organizarea a celei de-a 16-a ediții a Școlii Europene de Vară „Europa în tranziție: explorarea viitorului UE”, care va avea loc la Praga între 14 și 24 iulie 2018.
Evenimentul este organizat de unul dintre liderii de opinie din Praga, Institutul Europeanum pentru Politica Europeană, în cooperare cu Colegiul de la Praga și cu Facultatea de Științe Sociale din cadrul Universității Charles.
Programul Școlii de vară se va concentra pe scenariile dezvoltării viitoare a Uniunii Europene și a provocărilor cu care se confruntă sau probabil se va confrunta UE: Cum va arăta UE în deceniul următor? Ar trebui să devină Statele Unite ale Europei sau este deja o Europă cu mai multe viteze un scenariu mai bun? Cum plecarea Marii Britanii va contura viitorul Uniunii? Este UE pregătită să facă față oricăror provocări emergente?
Școala de vară europeană din Praga este un program intensiv de învățare de 10 zile, axat pe integrarea europeană.
Termenul limită pentru depunerea cererilor este 31 mai 2018!

Pentru mai multe detalii accesați: www.essprague.eu sau pagina de facebook www.facebook.com/europeansummerschool.
Doritorii de a participa pot urmări videoclipul de la evenimentul precedent la www.youtube.com/watch?v=vhwprMAhL4s

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .