RTU Robo Camp – Școala de Vară „Robotică: Aplicații pentru viața reală”

Universitatea Tehnica din Riga, Letonia, anunță organizarea Școlii de Vară „Robotică: Aplicații pentru viața reală”, care se va desfășura în orașul Riga în perioada 2-27 iulie 2018.

Mai multe informații privind Școala de Vară pot fi găsite în fișierul atașat.

Cererea de participare se depune la adresa RTU online: https://apply.rtu.lv/courses/course/182-robocamp-reallife-applications-intelligent-design

Studenții UTM pot obține bursa guvernului leton, oferită pentru participare la Școala de Vară. Informații privind disponibilitatea Bursei pot fi găsite la Agenția de Dezvoltare a Educației de Stat, care este subordonată Ministerului Educației și Științei: http://viaa.gov.lv/eng/scholarships_gov/latvian_scholarships/

Bursa Guvernului leton pentru Școala de Vară Robo acoperă întreaga taxă de școlarizare pentru o lună și taxa de cazare.

Pentru mai multe informații despre această Școală de Vară, vă rugăm să contactați doamna Nataļja Muračova (Natalja.Muracova@rtu.lv , +371 67089036)

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .