4 studenți ai UTM – bursieri de merit

Centrul de Informații Universitare a anunțat finaliștii programului Burse de Merit-2017 pentru cei mai buni studenți ai țării, ediția XXII. Printre cei 50 de finaliști se numără și 4 discipoli ai Universității Tehnice a Moldovei, ciclul I, licență:

Tudor CRISTEA – Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială şi Transporturi, programul de studii „Maşini şi instalaţii frigorifice, sisteme de climatizare”;

Victoria LUNGU – Facultatea Urbanism și Arhitectură, programul de studii „Arhitectura”;

Lilia SOCOLOV – Facultatea Urbanism și Arhitectură, programul de studii „Ingineria sistemelor de alimentare cu căldură şi gaze, ventilaţie”;

Elena SPÎNACHII – Facultatea Textile și Poligrafie, programul de studii „Inginerie şi management în industria uşoară”.

Fericiții câștigători vor beneficia de câte o bursă unică de 12000 lei.

Organizat sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova, cu suportul financiar al BC Moldova Agroindbank SA și al Orange Moldova, programul în cauză își propune să reafirme prestigiul studiilor superioare de calitate în Moldova și să stimuleze studenții pentru performanțe academice și implicare activă în cercetări și activități extracurriculare.

 

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .