Conferința internațională științifică și practică „Prioritățile cercetării științifice – 2018: valoare teoretică și practică”

În atenția cadrelor didactice și studenților!

Conferința internațională științifică și practică „Prioritățile cercetării științifice – 2018: valoare teoretică și practică” va fi organizată în perioada 26-29 iunie 2018, în orașul Nowy Sącz, Polonia.

Organizator este Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University.

În cadrul Conferinței vor fi organizate următoarele secțiuni:

  • Probleme actuale ale științelor sociale (economie, psihologie și sociologie, științe politice).
  • Domenii perspective de cercetare în științele umaniste (pedagogie, istorie, filozofie, culturologie, filologie).
  • Priorități ale cercetării științifice aplicate (tehnologia informației, medicină, inginerie, arhitectură și construcții, științe agrare).

Costul participării la conferință este de 50 de euro, sau 210 de zloți polonezi.

Participarea studenților la conferință este gratuită

Mai multe detalii pot fi găsite la adresa http://www.wsb-nlu.edu.pl/ sau în informația atașată.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .