20 mii de cărți – cu drag pentru UTM

Cu ocazia decernării titlului onorific „Doctor Honoris Causa al Universităţii Tehnice a Moldovei” domnului profesor, doctor inginer Ioan GANEA, director al Departamentului Publicaţii al Asociaţiei Generale a Inginerilor din România (AGIR), Biblioteca UTM a organizat o extinsă expoziție de publicații – cărți editate la Editura AGIR, care fac parte din ultima donație de 190 de cărți, oferită de către distinsul profesor pentru UTM.


Prin contribuția nemijlocită a domnului Ioan GANEA, Universitatea Tehnică a Moldovei a beneficiat de donații de la editurile „Tehnică”, Academiei Române și AGIR, în proporție de circa 20 mii de volume.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .