Absolvenții FCIM solicitați de Venicecom Group

Companiile din țară și din străinătate, care activează în domeniul IT, pășesc des pragul Facultății Calculatoare, Informatică şi Microelectronică în vederea angajării tinerilor specialiști în câmpul muncii. Nu este o excepție și compania italiană Venicecom Group.

Pe 16 martie 2018, dis-de-dimineață la decanatul FCIM și-au anunțat prezența  președintele companiei din îndepărtata Veneție – Aluisio PIERLUIGI, și managerul resurse umane – Nicoletta PANIZZOLO. Italienii au venit cu oferte generoase de muncă privind asistarea informațională a agenților economici cu software-uri în industria de petrol și gaze, arhitectura și infrastructura TIC, siguranța industrială; cu proiecte E-sourcing și Intranet Service Management; cu servicii de consultanță și evaluare a TIC. Dumnealor au dat și răspunsuri exhaustive la numeroasele întrebări ale studenților și profesorilor.

Compania Venicecom Group activează în Europa, Asia și Africa, angajații ei posedă o vastă experienţă de satisfacere a nevoilor clienților în modul cel mai eficient, cunosc procesele administraţiei publice şi sunt specializați să furnizeze soluții optime pentru managementul achiziţiilor,  e-democratie, servicii şi sisteme de servicii de audit şi consultanţă informativă, să dezvolte pentru companiile private portaluri şi site-uri cu caracteristici specifice.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .