Expoziția „Armata Naţională în imagini”

În contextul evenimentelor de comemorare a eroilor căzuţi în războiul de pe Nistru, la Catedra militară a UTM, la inițiativa generalului de brigadă (r) Vitalie STOIAN, șef catedră, a fost inaugurată expoziţia de fotografii „Armata Naţională în imagini”.

Potențialul emotiv și cultural-artistic al expoziției va fi valorificat în procesul de pregătire civică, militară și de specialitate a cursanților Catedrei militare a UTM.

Fotografiile expuse au fost realizate de către fotografii militari Dmitrii VOSIMERIC şi Vitalie IOVU.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .