Salarii atractive pentru ingineri

O întreprindere din Moldova caută șapte programatori, cărora le promite un salariu lunar de până la 30 de mii de lei. 

Este cel mai mare salariu din Lista celor 100 cel mai bine plătite locuri de muncă, documentul fiind făcut public de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

O altă ofertă se referă la opt operatori de telecomunicații pentru o remunerare lunară de până la 19 500 de lei.

În aceeași listă se regăsesc mai multe oferte din domeniile de profil studiate la UTM, cum ar fi administrator sisteme informatice, diriginte de șantier, inginer automatizare și control, inginer tehnolog, inginer electrician, designer etc., iar salariile oferite sunt între 8 000 și 30 000 de lei.

Întreaga listă de joburi, salariul minim şi cel maxim o găsiți AICI.

Potrivit datelor ANOFM, la începutul lunii februarie curent, în R. Moldova erau vacante 8 939 de locuri de muncă.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .