Endava: noi oportunități pentru studenții UTM

Mentorii Endava revin cu un curs de Web development pentru studenții din ultimii doi ani de studii la UTM. Cursul va demara pe 5 Martie, pe o durată de 3 luni, în cadrul unui laborator dotat. 

Relansarea acestor cursuri le va oferi studenţilor oportunităţi de a-şi extinde cunoştinţele privind tehnologiile web: java și web development.

Sunt doar 20 de locuri disponibile, așa caă grăbiți-vă să aplicați. Detalii – pe http://careers.endava.com/en/Start-Your-Career/Chisinau/Tech-Courses-with-Endava-Mentors

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .