Programul de cultură și limbă maghiară oferit de Universitatea de Vară Balassi

Programul de cultură și limbă maghiară va avea loc în perioada 23.07.2018-17.08.2018. Studenții vor beneficia de 80 ore de limbă maghiară și de câteva lecții de cultură maghiară în limba engleză dar și de asemenea de activități în aer liber.

Programul este destinat persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Studiile sunt gratuite. Depunerea actelor este în format on-line https://sao.bbi.hu/palyazatok/kitoltes/balassi-summer-university-2018

Data limită de depunere a solicitărilor este 07.03.2018.

Informații supliemtare: balassisummeruni@mfa.gov.hu

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .