Cursuri de pregătire pentru BAC-2018

Examenele de Bacalaureat se apropie vertiginos, iar UTM, și în acest an, oferă elevilor claselor a XII-a cursuri de pregătire gratuite pentru BAC. Pentru elevii absolvenți din țară am delegat cei mai buni profesori de la UTM, împreună cu care veți parcurge planul de studiu și subiectele pentru următoarele discipline de studiu: matematică, informatică, desen.

Cursurile se vor desfășura în perioada 17.02.2017 – 26.05.2017, în fiecare sâmbătă, între orele 10.00 – 12.00, în blocurile de studii ale UTM:

Matematica – bd. Dacia, 39, blocul 9, aula 212

str. Studenților 9/8, bl.6, aula 6-2

Informatică – str. Studenţilor 9/7, bl. 3, aula 101

Desen – Chişinău, bd. Dacia, 39, bl. 9 UTM, aula 132

str. Studenţilor 9/8, blocul 6, aula 408 (9.00-12.00)

Important de știut:

  • Nu achiți niciun leu pentru cursurile de pregătire organizate de UTM
  • Cursurile te vor ajuta să înțelegi subiectele care îți par dificile
  • Pot participa toți elevii, din orice clasă, de la orice profil
  • Nu ai nicio obligație contractuală

Programul de pregătire pentru examenele de Bacalaureat se înscrie în cadrul acțiunilor organizate de UTM pentru a crește reușita absolvenților de liceu.

Prin dedicația și profesionalismul profesorilor săi, UTM dorește să contribuie la obținerea unor rezultate notabile de către absolvenții din țară, dar și să motiveze elevii din clasele gimnaziale să studieze și să îndrăgească obiectele STEM.

Pentru mai multe informații apelați: 022-92-92-28, Comisia de admitere www.utm.md

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .