TEKWILL – marcă înregistrată

Centrul de Excelență în domeniul TIC  Tekwill a obținut certificatul de înregistrare a mărcii . De acum înainte poate utiliza în denumirea sa simbolul ® – #Tekwill ®.

Certificatul de înregistrare a mărcii (nr. 29598) a fost eliberat de Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a RM în temeiul Legii nr. 38/2008 privind protecția mărcilor, conform datelor înscrise în Registrul național al mărcilor.

Marca este unul din cele mai importante bunuri ale unei companii – este elementul esențial al oricărei strategii de marketing!
Crearea și protejarea unei mărci stabilește identitatea comercială a unei companii și consolidează poziția acesteia pe piață.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .