Notice: builder_status este învechită din versiunea 4.2.1! Folosește AviaBuilder::get_alb_builder_status() în loc. in /home/slavutici/public_html/wp-includes/functions.php on line 3840

PBL – vectorul european al UTM

Despre vectorul european al Universității Tehnice a Moldovei – Programul Erasmus+ și provocarea #PBL (Problem Based Learning), Proiectul PBLMD „Introducerea învăţării bazate pe probleme în Moldova: pentru sporirea competitivității studenţilor şi a posibilităţilor de angajare a acestora” – la Vectorul European  din  29 ianuarie 2018, TV Moldova1.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .