Noi oportunități de dezvoltare a cooperării UTM – Miele Tehnica Braşov

Delegaţia UTM condusă de rectorul Viorel BOSTAN, care întreprinde o vizită la Brașov în scopul identificării oportunităţilor şi parteneriatelor public-private, s-a deplasat la întreprinderea Miele Tehnica din Braşov, unul din partenerii și susținătorii activi ai UTM.

Membrii delegaţiei Universității Tehnice a Moldovei au fost întâmpinaţi de Alexander KLEIN, Managing Director, Miele Tehnica România, Fabian HENZE, Head of SWD şi Aurelia FLOREA, manager resurse umane.

În cadrul vizitei au fost stabilite noi oportunităţi pentru dezvoltarea unor ulterioare proiecte de parteneriat în domeniul învăţământului superior tehnic din Republica Moldova.

Întreprinderea Miele Tehnica din Braşov şi-a demarat activitatea în septembrie 2009, asigurând firmei Miele necesarul de componente electronice şi subansambluri pentru unităţile de control ale aparatelor electrocasnice inteligente, cu care Miele şi-a câştigat renumele.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .