Hotărârile Senatului din 31 octombrie 2017

  1. Cu privire la aprobarea Metodologiei de acordare a sporului pentru înaltă eficienţă în muncă salariaţilor UTM care sunt încadraţi în activităţi suplimentare postului de bază.
  2. Aprobarea Regulamentului cu privire la acordarea burselor şi premierea studenţilor-doctoranzi ai UTM.
  3. Cu privire la aprobarea regulamentelor de funcţionare a centrelor de formare continuă în domeniile ingineriei biomedicale şi eficienţei energetice a clădirilor publice.
  4. Rezultatele implementării măsurilor de majorare a eficienţei energetice şi totalurile activităţii de pregătire a blocurilor de studii şi a căminelor studenţeşti pentru exploatarea în perioada rece a anului 2017-2018.
  5. Rezultatele activităţii de studii în a.u. 2016/2017 şi sarcinile pentru anul universitar curent.

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .