BigData 2018

Delegația Universității Tehnice a Moldovei, condusă de rectorul Viorel BOSTAN, alături de specialiști din 30 de țări (SUA, Italia, Germania etc.) dezbat la Universitatea de Vest din Timișoara unul dintre cele mai importante subiecte ale IT-ului și mediului de afaceri – BigData.

Universitatea de Vest din Timișoara și-a asumat rolul de gazdă a acestei școli internaționale de iarnă. Pe parcursul celor cinci zile (22-26 ianuarie) susțin cursuri specializate 20 de profesori, între care Jeffrey ULLMAN – de la Universitatea Stanford, și Bing LIU – de la Universitatea din Illinois, Chicago.

BigData 2018 se adresează în general studenților de la ciclurile master, doctorat, post-doctorat și practicienilor din industrie și acoperă un spectru larg de cercetări și inovare industrială, cu potențial extraordinar asupra descoperirilor științifice, medicinei, ingineriei, modelelor de afaceri și societății în sine.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .