Program de burse în Ungaria pentru anul academic 2018-2019

Program de burse în Ungaria pentru anul academic 2018-2019

În atenția studenților de la toate ciclurile de studii!

Ambasada Ungariei anunță Apelul pentru Candidaturi cu privire la bursele Stipendium Hungaricum pentru anul de studii 2018-2019. Bursele Stipendium Hungaricum sunt destinate doritorilor de a-și continua studiile la licență, masterat sau doctorat.

Cetățenii Republicii Moldova sunt eligibili pentru acest program în baza Programului de cooperare în domeniile educației și științei, semnat la Budapesta, la 10 martie 2017. Bursele.

Formularele urmează a fi depuse la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. Termenul limită pentru depunerea dosarului complet: 16 februarie, 2018.

Termenul limită pentru aplicațiile online este 18  februarie 2017, ora 12.00.  Aplicația online se va face accesând următorul link: https://apply.stipendiumhungaricum.hu/  

Toți solicitanții sunt invitați să citească atent Apelul pentru Candidaturi (accesați aici) cu scopul de a pregăti documentel spre depunere, să elaboreze scrisoarea de intenție, iar – în cazul doctoranzilor – să viziteze pagina web a instituției de învățământ superior pentru amănunte cu privire la programul lor de doctor.

Pentru alte detalii Vă rugăm să accesați pagina web a programului: www.stipendiumhungaricum.hu.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .