EBEC Challenge te așteaptă!

Ești student UTM? Vrei să-ți testezi abilitățile, creativitatea și ingeniozitatea în competiție cu alți studenți tehnicieni? Atunci EBEC Challenge este pentru tine! 

Organizația studențească BEST Chisinau (Board of European Students of Technology)  a dat  startul aplicărilor pentru cea mai tare competiție inginerească EBEC Challenge 2018. Dacă simți că ai spirit de inginer, atunci nu sta pe gânduri și aplică la una dintre probe până la 11 februarie.

Ce este EBEC Challenge?

European BEST Engineering Competition Challenge este o competiție inginerească de nivel european constituită din 2 etape: locală și regională. Pentru a ajunge să concurezi cu studenți din Cluj-Napoca, București, Brașov și Iași la etapa regională, trebuie să câștigi etapa locală.

EBEC Challenge este organizat de BEST Chișinău exclusiv pentru studenții Universității Tehnice a Moldovei. Aceștia pot participa la una din cele 2 probe propuse: Case Study și Team Design.

Ai 2 alternative:

  • Formează-ți echipa din 4 studenți și aplicați împreună;
  • Aplică singur, iar noi îți găsim coechipieri.

Take the Challenge!

 Detalii – pe http://www.best-chisinau.org/ebec18/

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .