BEST Chișinău și-a lansat propriul blog

De la o luni, organizația studențească BEST Chisinau (Board of European Students of Technology) vine cu o veste mare: și-a lansat propriul blog!

Împărtășindu-și bucuria întregii lumi, BEST-anii ne îndeamnă să ne înarmăm cu un ceai, o cafea și să savurăm plăcerea lecturii pe https://medium.com/@BEST_Chisinau.

Aici putem să luăm cunoștință de activitățile pe care intenționează să le organizeze, să aflăm ce planuri au pe viitor, iar cea mai recentă postare oglindește rezultatele activităților desfășurate pe parcursul anului 2017.

Ce tare! Câtă deschidere! Suntem încântați să-i cunoaștem și din această ipostază!

Mult succes, dragilor! Ne vedem pe blog!

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .