Conferința: Despre stabilitatea soluțiilor periodice ale sistemului diferențial patru dimensional de tip Lyapunov-Darboux

Departamentul de Matematică  al  UTM Organizează miercuri,  13  decembrie 2017 ora 16.00, în cadrul  Seminarului de Științe Matematice  P. Osmătescu conferința: Despre stabilitatea soluțiilor periodice ale sistemului diferențial patru dimensional de tip Lyapunov-Darboux susținută de conf. univ. dr.  Victor Orlov.

Conferința va avea loc în aud. 328, et. 3,  bloc II (Facultatea Energetică).

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .