A încetat din viață rectorul ULIM, Andrei Galben

Universitatea Tehnică a Moldovei a aflat cu profundă tristețe vestea plecării în veșnicie, la vârsta de 69 de ani, a rectorului Universității Libere Internaționale din Moldova (ULIM), Andrei Galben.

Andrei Galben a fost membru titular al Academiei Mondiale (Varşovia, 1999); membru titular al Academiei Mondiale pentru Pace (Paris, 1996); membru-corespondent al Institutului Relaţiilor Internaţionale (Paris, 1996); membru titular al Academiei Internaţionale de Cadre (Kiev, 1997); membru al Consiliului ştiinţific al Institutului de Istorie al AŞM (din 1992). În același an, 1992, a fondat Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, pe care a condus-o în calitate de rector timp de un pătrar de secol.

Administrația și întreaga comunitate academică a UTM exprimă sincere condoleanțe și transmite mesajul de compasiune familiei îndoliate, colegilor, apropiaților.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină.

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .