BEST: felicitări cu prilejul Zilei Internaționale a Voluntarilor

Astăzi, de Ziua Internațională a Voluntarilor (International Volunteer Day), cei mai activi studenți-voluntari de la Universitatea Tehnică a Moldovei – membri ai Grupului Local BEST-Chișinău, parte a rețelei globale BEST (Board of Engineering Students of Technology), creată de studenți pentru studenți, prezentă în 96 de universități din 33 de țări europene, își împărtășesc trăirile așa cum simt:

„Existăm pentru a face lumea mai bună, mai frumoasă, plină de viaţă, pentru a da naştere unor clipe şi evenimente interesante şi utile. Felicitări tuturor cu prilejul Zilei Internaționale a Voluntarilor!”

Subscriem. Mândri de voi, dragi BEST-ani!

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .