Erasmus Mundus: Masterat european în Robotică Avansată – Emaro+

Ecole Centrale de Nantes, Franța, anunța admiterea la Programul de master Erasmus Mundus EMARO+ „Master European în Robotică Avansată+”.

EMARO+, program de master integrat, reprezintă oferta academică a unui consorțiu din patru universități din UE: Ecole Centrale de Nantes, Franța, Universitatea Tehnică din Varșovia, Polonia, Universitatea din Genova, Italia și Universitatea Jaume I, Spania.

Scopul programului este de a promova oferta educațională de calitate în domeniul roboticii avansate inteligente cu participarea cadrelor didactice cu experiență și a experților din industrie.

EMARO+ deține semnul distinctiv de excelență Erasmus Mundus, de aceea cei mai buni candidați la studii vor beneficia de bursă deplină, care va acoperi taxa de studii, cheltuielile de călătorie, cazare și asigurare.

Programul este adresat absolvenților sau studenților de la ciclul I Licență, care efectuează studii în domeniile legate de robotică:

  • Mecatronică, Control automat,
  • Inginerie electrică,
  • Inginerie mecanică, Ingineria sistemelor,
  • Matematică aplicată și Calculatoare.

Mai multe detalii aici

Etichete: , Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .