Victoria DANILĂ premiată în cadrul „Galei antreprenoriatului feminin 2017”

Victoria DANILĂ, maistru instruire de producție în cadrul Departamentului Modelarea şi Tehnologia Confecţiilor Textile şi din Piele, Facultatea Textile şi Poligrafie, se numără printre cele patru câștigătoare ale Concursului „Gala antreprenoriatului feminin 2017”, ediția a III-a, desemnate de platforma Națională a Femeilor din Moldova în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM). Ceremonia de premiere a avut loc ieri, în cadrul Forumului Național al Femeilor din Moldova „Antreprenoriatul feminin – potențial de dezvoltare regională”.

Victoriei DANILĂ i-a revenit Premiul „Debutul anului – produs nou pe piață” pentru produsele inovative create în cadrul companiei Davitex Neo, specializată în fabricarea produselor textile funcționale, ergonomice și cu elemente compozițional constructive, în special a produselor vestimentare pentru copii prematuri și copii până la vârsta de 2 ani.

Concursul „Gala antreprenoriatului feminin 2017” este organizat anual și are ca scop promovarea practicilor de succes ale femeilor  în domeniul businessului și remarcarea celor mai competitive întreprinderi din toate regiunile Republicii Moldova care utilizează strategii de marketing eficiente și standarde internaționale ale managementului calității.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .