Programul de burse „Eugen Ionescu” 2017-2018

Agenția Universitară Francofonă (AUF) anunță concurs pentru programul de burse „Eugen Ionescu” 2017-2018, care permite doctoranzilor si postdoctoranzilor să beneficieze de o mobilitate de cercetare de la 3 până la 5 luni în una dintre cele 30 de instituții de învățământ superior din România.

Cererea internațională de candidaturi este deschisă de la 17 noiembrie 2017 până la 14 ianuarie 2018 (23h, ora Bucureștiului, GMT + 2). Informația detaliata poate fi accesata pe site https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/bourses-de-recherche-doctorale-postdoctorale-eugen-ionescu-2017-2018/

Etichete: , Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .