„Les vitamines” de Ziua Internațională a Studenților

Creativi, organizați, sociabili și dornici de a face lucruri frumoase și interesante, studenții Filierei Francofone „Technologies Alimentaires” (FFTA) din cadrul Facultății Tehnologia Alimentelor Elena BAIU, Vlad IGNATENCO, Zina MAȘCAUȚAN, Mariamna PETROV, Mihaela PÎRGARU, Victoria TRAMBACI și Tatiana CIOBANU au sărbătorit Ziua Internațională a Studenților alături de elevii liceelor „Gheorghe Asachi” și „Ion Creangă” din Chișinău.

În incinta Bibliotecii „Târgu-Mureș” din sectorul Râșcani al capitalei, sub egida profesoarelor conf. univ., dr. Aurica CHIRSANOVA, director FFTA, și  conf. univ., dr. Rodica SIMINIUC, au lansat Caravana de informare în domeniul nutriției, sănătății și securității alimentare prin prezentarea proiectului social „Les vitamines. Pour qui? Pourquoi?” („Vitamine. Pentru cine? De ce?”), acțiune cu care au încheiat suita manifestărilor din cadrul Săptămânii Științei.

În finalul evenimentului tinerii au exprimat mulțumiri conducerii Bibliotecii „Târgu-Mureș” pentru găzduire și contribuție la buna desfășurare a activității.

Vitamine. Pentru cine? De ce? Încheiem Săptamâna Ştiinței.

Опубликовано Biblioteca Targu-Mures 17 ноября 2017 г.

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .