Aviz

Agenția Universitară a Francofoniei informează despre posibilitatea efectuării unui stagiu Post-Doctoral în cadrul Institutului de Cercetare XLIM al Universității din Limoges, Franța.

Domeniul anunțat: Optomicrowave multiplexing device for radar imaging systems

Institutul de Cercetare XLIM este un institut multidisciplinar de cercetare în următoarele domenii: electronică si microunde, optică și fotonică, CAD, matematică, tehnologia informației și procesarea imaginilor pentru aplicații in medii sigure, biotehnologie și sănătate, etc.

Institutul de Cercetare XLIM este o unitate comună de cercetare a Universității din Limoges / CNRS, situată pe mai multe situri geografice din Limoges, Brive și Poitiers.

Proiectul începe în decembrie 2017/ianuarie 2018.

Mai multe detalii vezi aici.

Etichete: , Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .