În 2018 UTM va găzdui Conferința internațională „The Tale End of Globalization: Technology, Markets, Development and Sustainability”

În perioada 5-7 iulie 2018, Universitatea Tehnică a Moldovei va găzdui în premiera unul dintre cele mai importante evenimente în domeniul tehnologiei, piețelor, dezvoltării și sustenabilității – Conferința internațională bienală ISMD (International Society of Markets & Development) cu tema „The End Tale of Globalization: Technology, Markets, Development and Sustainability”, ediția a XV-a.

Conferința este organizată sub patronatul International Society of Markets & Development (ISMD), o asociație profesională dedicată cercetării și schimbului de idei privind modul în care se conectează piețele și alte instituții la dezvoltarea socio-economică, în special în economiile în curs de dezvoltare.

Obiectivul principal al ISMD rezidă în a reuni cercetători care reprezintă diferite națiuni, culturi, universități, întreprinderi, discipline, pentru a examina și sensibiliza opinia publică asupra problemelor legate de dezvoltare și despre modul în care afacerea ca domeniu de cercetare sau ca fenomen poate spori dezvoltarea.

Informații suplimentare despre ISMD: http://ismd.info/

Detalii despre conferința ISMD din 5-7 iulie 2018: http://ismd2018.utm.md/

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .