Ingineria – în topul facultăților absolvite de cei mai bogați oameni ai lumii

75 din cei mai bogați 100 de oameni ai lumii au studii superioare, arată un top elaborat de Forbes. Iar cei mai mulți dintre ei au studiat inginerie, scrie Business Insider, preluat de Diez.md.

Un studiu realizat de Agenția de recrutare Aaron Wallis Sales Recruitment, care a analizat topul Forbes, a dezvăluit ce studii au urmat, care au fost primele locuri de muncă și ce averi au cei mai bogați oameni ai lumii.

Potrivit cercetării, 75 din cei 100 cei mai bogați oameni ai lumii au absolvit studii superioare, dintre care 22 au studiat ingineria. 53 dintre ei au început să lucreze într-o companie, 19% în poziţia de oameni de vânzări, iar 17%, ca brokeri. 17% dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii şi-au început activitatea profesională prin lansarea propriei afaceri.

Iată cum arată topul facultăţilor absolvite de miliardarii lumii:

#1. Inginerie – 22
#2. Afaceri – 16
#3. Finanţe şi Economie – 11
#4. Drept – 6
#6. Informatică – 4.

Dacă ești student la inginerie, ai prins șansa vieții tale! Inginerii creează viitorul!

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .