100 cel mai bine plătite locuri de muncă

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data de 21 septembrie 2017. Majoritatea acestora fac parte din lista specialităților studiate în cadrul Universității Tehnice a Moldovei.

Cel mai plătit job este cel de programator, iar salariul se ridică la 30 de mii de lei. Următoarele cele mai plătite joburi sunt cel de manager cu un salariu de 20 de mii de lei și de diriginte de șantier cu 15 mii de lei pe lună. La capătul opus se regăsesc posturile de muncă din industria ușoară, comunicații, comerț cum ar fi: cusătoreasă, tehnician, sudor mase plastice, manager ș.a., cu salarii de până la 6-7 mii de lei.

CV-urile pentru ofertele propuse pot fi depuse accesând portalul angajat.md sau la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Informații suplimentare – la Centrul de Apel – Piața Muncii; tel. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 08:30-15:30 sau la Centrul de Informare despre Piața Muncii (Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 90, de luni până vineri, orele 08:00-17:00).

Lista celor mai bine platite 100 de locuri de muncă din Republica Moldova:

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .