BEST Chișinău te caută!

Ai finisat sezonul 7 de Game of Thrones? Ești plin de energie? Îți dorești o studenție memorabilă? BEST Chișinău te caută!

Pentru că ești creativ, original, vrei să-ți dezvolți abilitățile organizatorice și să interacționezi cu oameni faini, te provocăm să te alături familiei BEST Chișinău!

Suntem o familie de tineri activi și dornici de a combina plăcutul cu utilul, organizând evenimente pentru studenți, atât locali, cât și internaționali. Suntem deschiși spre noi aventuri și orizonturi și te chemăm și pe tine să le descoperi alături de noi.

  • Să-ți valorifici potențialul activând în diferite domenii;
  • Să organizezi evenimente marca BEST Chișinău;
  • Să cunoști tineri creativi, entuziaști și energici din Moldova, și nu numai;
  • Să ai parte de distracție alături de alți voluntari BEST Chișinău.

Adaugă culoare în viața ta de student! Aplică aici până pe 25 septembrie și fii parte a familiei BEST Chișinău.

BEST Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei. Din 2007, BEST Chișinău continuă să valorifice potențialul ingineresc al studenților și să le ofere oportunitatea unui învățământ complementar celui universitar.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .