UTM anunță turul III al Admiterii

Universitatea Tehnică a Moldovei anunță turul III al Admiterii-2017 pentru perioada 15 – 24 august 2017. Anunțarea rezultatelor înmatriculării – 25 august 2017.

Candidații care nu au reușit să participe la concursul de Admitere în turul I și II la UTM, sunt invitați să depună actele în turul III.

Turul III-01

Ești curios să afli care sunt avantajele studiilor oferite de Universitatea Tehnică a Moldovei?

Comisia de Admitere îți va oferi răspuns la orice întrebare!

Contactează-ne la numărul de telefon: 022 235-185 sau să scrie-ne un mesaj pe admiterea@adm.utm.md. Pentru mai multă informație despre Admitere la UTM îți recomandăm să accesezi pagina http://utm.md/admiterea-utm/

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .