Tinerii creatori – primii înmatriculați la UTM

Cu gândul la Admiterea-2017, Universitatea Tehnică a Moldovei a organizat, în perioada 13 februarie – 15 aprilie 2017 tradiționalul concurs „Tânărul creator” pentru tinerii dornici de a inova în domeniul ingineriei. Elevii claselor superioare din şcoli, licee, colegii au avut posibilitatea  să-și prezinte  creațiile în domeniile „Creativitatea tehnică” şi „Creativitatea artistică: arhitectură, design, desen artistic, pictură, sculptură”. Suntem mândri că ne-a revenit rolul de a descoperi și a promova tinerele talente și le amintim învingătorilor că, în cazul în care și-ar dori, ar putea deveni primii înmatriculați la UTM.

Publicăm, în mod repetat, lista tinerilor creatori care au excelat la:

Compartimentul I. Domeniul – Creativitatea tehnică

Guzun Dmitrii, Liceul Teoretic „C. Stere”, or. Soroca, lucrarea ECOMOBILUL – Diplomă și premiu de gradul I;

Boiarin Ilie, Școala Profesională Nr. 6, mun. Chișinău, lucrarea INSTALAȚIE MULTIFUNCȚIONALĂ, Diplomă și premiu de gradul II.

Compartimentul II. Domeniul – Creativitatea artistică

Dascalu Tatiana, Centrul de Excelență în Construcții, mun. Chișinău, DESEN ARTISTIC, Diplomă și premiu de gradul I;

Rusnac Antonela, Centrul de Excelență în Construcții, mun. Chișinău, DESEN ARTISTIC, Diplomă și premiu de gradul II;

Miron Lucreția, Centrul de Excelență în Construcții, mun. Chișinău, DESEN ARTISTIC, Diplomă și premiu de gradul II;

Madan Nicoleta, IPLT „Principesa Natalia Dadiani”, mun. Chișinău, DESEN ARTISTIC, Diplomă și premiu de gradul III.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .