Aplicația pentru preînregistrare online, solicitată de candidații la admitere

Pentru facilitarea procesului de admitere, Universitatea Tehnică a Moldovei a lansat o aplicație online pentru înregistrarea prealabilă a candidaților la concursul de admitere http://utm.md/admiterea/registration/. Inovația s-a dovedit a fi foarte solicitată de către viitorii studenți. În doar două zile, s-a înregistrat un număr impresionant de cereri.  

Aplicanții sunt preponderent din municipiul Chișinău (50%). Inovația, însă, a ajuns și se bucură de succes în toată republica, dovadă fiind și numeroasele aplicații la concurs parvenite de la Hâncești, Soroca, Orhei, Călărași, Strășeni.

Potențialii studenți care aspiră să devină membri ai familiei Universității Tehnice a Moldovei sunt în special absolvenți ai liceelor și colegiilor.

Acum, aplicația este valabilă și pentru candidații la studii de master, doritorii urmând să acceseze același link http://utm.md/admiterea/registration/

Aplicând online, candidații își înregistrează datele personale pentru înscrierea la concursul de admitere. Astfel, înregistrarea la Comisia de Admitere va dura mai puţin, datele din actele depuse urmând doar procedura de verificare pe baza originalului. Pentru a selecta specialitatea (specialitățile dorite), candidatul se va prezenta personal la Comisia de Admitere a UTM în perioada 24 iulie – 31 iulie 2017.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .