Cursuri de desen artistic pentru Admiterea 2017

În fiecare an, pentru tineri ambițioși și talentați, admiterea la Universitatea Tehnică a Moldovei înseamnă o oportunitate excelentă de a-și manifesta din plin aptitudinile creative. Cei care doresc să urmeze specializările „Arhitectura”, „Sculptura”, „Designul” sunt invitați la Cursuri de desen artistic.

Viitorii studenți ai UTM vor fi pregătiți, timp de 2 săptămâni, de către profesorii Universității. Studiile vor demara pentru grupe complete, pe 10 iulie 2017, urmând zilnic, începând cu ora 9.00, câte 6 ore academice, inclusiv sâmbăta și duminica, în limbile rusă și română. Taxa de studii – 450 lei.

Doritorii vor depune personal cererile de înscriere în zilele de lucru, între 9.00 – 16.00, în perioada 20 iunie – 08 iulie la adresa: bd. Ștefan cel Mare, 168, UTM, bir. 1-106.
Informații la telefonul: 022-23-54-67.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .