Admitere 2017: Acum ne găsești și în Facebook

Universitatea Tehnică a Moldovei este mai aproape de tine. Acum te poți înregistra în Grupul Admitere UTM chiar din Facebook www.facebook.com/groups/AdmitereUTM/ ca să discuți online cu viitorii tăi colegi de facultate sau profesori și să primești răspunsuri „din prima sursă” la întrebările despre Admitere.

Este o metodă rapidă de contact și te îndemnăm să apelezi la ea pentru a afla ultimele noutăți, opinii, sugestii care să te îndrume în alegerea facultății la care dorești să fii admis.

Inginerii creează viitorul! Alege Universitatea Tehnică a Moldovei!

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .