MAIB a donat UTM un lot de echipamente active de rețea și calculatoare

Administraţia Universităţii Tehnice a Moldovei, reprezentată de rectorul Viorel BOSTAN, şi Direcţia Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, în persoana dlui Dinu Ţurcanu, exprimă sincere mulţumiri preşedintelui comitetului de conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA, dlui Serghei Cebotari, pentru donaţia de echipamente active de reţea şi calculatoare, evidate din sistemul informaţional al băncii, a căror utilizare în cadrul UTM ar putea imprima un nou impuls orelor de laborator, lecțiilor practice, altor activităţi educaţionale.

BC „Moldova Agroindbank” SA şi UTM mențin o frumoasă colaborare din anul 2002, perioadă în care administraţia băncii desfășoară diverse campanii de susținere a mediului academic și valorificare a rezultatelor meritorii ale reprezentanților acestuia.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .