Licența-2017: proiectarea și retehnologizarea SACET-urilor la FEIE

Pe 21 iunie 2017, în cadrul Departamentului Termoenergetică și Management în Energetică a avut loc susținerea tezelor de licență la programul de studii „Termoenergetica”.

Absolvenții grupei TE-131 și-au prezentat studiile de evaluare a fezabilității tehnico-economice a proiectelor din domeniul proiectării, modernizării și retehnologizării SACET-urilor de diferite capacități, în baza utilizării tehnologiilor energetice pentru alimentarea cu energie a diferitor consumatori.

Au fost analizate și alte subiecte de interes: reabilitarea termică a clădirilor, utilizarea trigenerării în întreprinderi industriale și producerea energiei din deșeuri menajere solide.

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .