Licența-2017. Pe podium – colecțiile designerilor vestimentari de la FTP

Deși se află abia în prag de Licență, mulți dintre designerii vestimentari pregătiți de Facultatea Textile și Poligrafie a Universității Tehnice a Moldovei, prin creațiile lor vestimentare, și-au făcut cunoscut numele într-un cerc larg de admiratori. Echipa de la Prima ora i-a surprins cu puțin timp înainte de susținerea proiectelor de licență.

Designerii absolvenţi de la UTM au fost luaţi la întrebări provocatoare de către Ion Orlov. Apropo! Voi ştiţi în ce relaţiii se află acum Dolce & Gabbana ?

Опубликовано Prima ora 22 июня 2017 г.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .