Licența-2017. La rampă – tinerii arhitecți de la FUA

Publicul prezent la susținerea proiectelor de licență la Facultatea Urbanism și Arhitectură a avut posibilitatea să admire noile tendințe ce se prefigurează în domeniul arhitecturii. Ce aspecte arhitecturale, dar și economico-sociale și-au propus să cerceteze tinerii arhitecți și ce soluții ingenioase propun, aflați din reportajul difuzat de postul TV CTC.

Proiecte pentru Moldova

Absolventii UTM au creat adevarate perle arhitecturale pentru tara noastra. In ce constau proiectele, prin care si-au aparat licenta, vedeti in reportaj.

Опубликовано Știrile CTC 20 июня 2017 г.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .