Viorel Bostan despre pregătirea inginerilor pentru potențialii investitori

În panelul „CALIFICAREA ȘI EDUCAȚIA RESURSELOR UMANE ÎN REPUBLICA MOLDOVA ”, desfășurat în cadrul Moldova Automotive Days 2017, rectorul UTM, Viorel Bostan, a prezentat Universitatea Tehnică a Moldovei ca o platformă propice de pregătire a inginerilor pentru potențialii investitori.

 

La Centrul Tekwill a demarat astăzi, în premieră absolută pentru RM, Moldova Automotive Days 2017. În cadrul panelului „CALIFICAREA ȘI EDUCAȚIA RESURSELOR UMANE ÎN REPUBLICA MOLDOVA ” rectorul UTM, Viorel Bostan, a prezentat Universitatea Tehnică a Moldovei ca o platformă propice de pregătire a inginerilor pentru potențialii investitori.

Опубликовано UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei 13 июня 2017 г.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .