Cursuri de desen artistic

În fiecare an, pentru tinerii ambițioși și talentați, admiterea la Universitatea Tehnică a Moldovei  înseamnă o oportunitate excelentă de a-și manifesta din plin aptitudinile creative. Cei care doresc să urmeze specializări precum „Arhitectura”, „Sculptura” sau „Designul” sunt invitați la cursuri de desen artistic. Viitorii studenți ai UTM vor fi pregătiţi, timp de 2 săptămâni, de către profesorii Universităţii.

Studiile vor demara pentru grupele complete pe 26 iunie, 3 iulie şi 10 iulie 2017. Cursurile vor avea loc zilnic, începând cu orele 9.00 câte 6 ore academice, inclusiv sâmbăta şi duminica, în limbile română şi rusă.

Taxa de studii – 450 lei.

Doritorii vor depune personal cererile de înscriere în zilele de lucru între orele 9.00 – 16.00, în perioada 20 iunie – 08 iulie a.c. la adresa: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 168, Universitatea Tehnică a Moldovei, bir. 1-106.

Informaţii la telefonul 022-23-54-67

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .