Miss UTM 2017

Pe 18 mai, în incinta clubului „REPUBLIC Discotheque&Karaoke” din capitală, a fost aleasă Miss UTM 2017. 

După patru probe ce le-au solicitat studentelor perspicacitatea, talentul, inteligența și frumusețea, Miss UTM 2017 a fost aleasă Lilia NICOLAEV, Facultatea Textile și Poligrafie. Prim-Vice Miss a fost desemnată Anastasia BODRUG, Facultatea Tehnologia Alimentelor, iar Vice-Miss – Jana CIOBANU, Facultatea Arhitectură și Urbanism. Sunt fetele care ne-au convins nu doar de frumusețea lor naturală, ci și de nivelul de cultură și inteligență, pe care îl întruchipează.

Evenimentul a fost organizat de către Comitetul Sindical Studențesc UTM cu suportul UTM. Pregătirile au durat o lună și jumătate, iar fetele au fost instruite de către Miss UTM 2016 Mihaela DOROGAN, studentă a Facultății Textile și Poligrafie, care a avut grijă ca fetele să arate bine în fața juriului și publicului.

Invitați speciali – interpretul Pasha PARFENI și magicianul Mihail KOVALI.

Photo credits: Yan VRANCEAN.

#MissUTM

Опубликовано Cristina Beleniuc 18 мая 2017 г.

 

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .