„Moldcell angajează”

Compania Moldcell organizează pe 18 mai 2017, ora 11.30, blocul central al UTM,  aula 1-205 seminarul practic pentru studenți „Moldcell angajează”.

Seminarul include sfaturi practice privind pregătirea eficientă pentru un proces de angajare, în companii cu perspective de creștere profesională, inclusiv pregătirea CV-ului, desfășurarea interviului, dar și un studiu de caz cu scopul evidențierii competențelor necesare locului de muncă.

În plus, fiecare va avea posibilitatea sa aplice pentru un job în cadrul comaniei Moldcell, dar și să primească răspunsuri privind posibilitățile de angajare.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .