UTM la „Vogue UA Fashion & Business”

Un grup de designeri, antreprenori și cadre didactice de la Universitatea Tehnică a Moldovei a participat la conferința „Vogue UA Fashion & Business”, desfășurată recent la Kiev.

Conferința a fost consacrată noilor trenduri în fashion design, materiale, life style, precum și promovării tinerilor designeri prin crearea bazei internaționale de date și a portofoliului designerilor talentați, promovarea noilor brandurilor și a conceptelor de cucerire a noi piețe.

„Am revenit la Chișinău cu idei și contacte noi, dar și cu o bună doză de inspirație, ceea ce cu siguranță va influența dezvoltarea industriei autohtone de fashion”, a menționat Angela SCRIPCENCO, director executiv al Centrului de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIPhouse” al UTM.
Deplasarea la Kiev și participarea delegației UTM la conferința Vogue UA Fashion & Business a fost susținută de USAID Moldova, fapt pentru care participanții exprimă sincere mulțumiri echipei din proiect.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .