Inovații în materie de modă la „WEAR Sustain Symposium”

Angela SCRIPCENCO, director executiv al Centrului de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIPhouse” al Universității Tehnice a Moldovei, alături de experţi internaţionali de la London College of Fashion şi University for the Creative Arts, a participat la „WEAR Sustain Symposium”, care a avut loc în data de 3 mai 2017, la Londra.

Desfășurat în cadrul Programului „Fashion Leadership Program”, simpozionul a fost dedicat modei sustenabile, inovaţiilor în materii prime, e-textile, smart-textile şi conexiunii designului cu noile tehnologii digitale.

Iniţiativa a fost susţinută de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internaționala și Guvernul Suediei prin Proiectul de Competitivitate din Moldova, partenerul strategic al CEADT „ZIPhouse”-UTM.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .