Prezențe FCIM la Expoziția anului a UTM

Expoziția „Creația deschide Universul” este, pe drept cuvânt,  unul din principalele evenimente ale anului la UTM. Aici sunt puse pe tapet toate realizările de performanță ale studenților, masteranzilor, doctoranzilor UTM. Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică a avut o prezență impresionantă în ediția din anul curent a Expoziției, dovadă fiind și secvențele video realizate în cadrul evenimentului.

Опубликовано Viorica Sudacevschi 15 марта 2017 г.

Опубликовано Viorica Sudacevschi 5 мая 2017 г.

Опубликовано Viorica Sudacevschi 5 мая 2017 г.

Creația deschide Universul 2017

Impresii de la expoziția studențească „Creația deschide Universul”.—Urmăriți pagina departamentului ISA – Ingineria software și automatică (https://www.facebook.com/SEADMoldova/) pentru a vedea realizările studenților și profesorilor noștri. Vă mulțumesc!

Опубликовано Dumitru Ciorbă 5 мая 2017 г.

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .