Proiectul „Mass-media pentru tineri”

Consiliul Național al Organizațiilor Studențești din Moldova a inițiat proiectul anului „Mass-media pentru tineri”. Scopul proiectului este de a spori gradul de comunicare și informare a studenților prin postul de radio „Radio Studentus”, un radio creat de tineri pentru tineri, și portalul www.studentus.md care reflectă teme de interes pentru tinerii din Moldova.

În acest sens, a fost inițiat un sondaj de opinie, care va identifica interesele și problemele cu care se confruntă tinerii. Dacă sunteți interesat să vă expuneți părerea, puteți completa formularul urmând linkul: sondaj de opinie, fiindcă PĂREREA TA CONTEAZĂ.

Pentru o mai bună comunicare a informației de interes, în cadrul proiectului „Mass-media pentru tineri” este inițiat un CONCURS deschis pentru ca orice tânăr pasionat de jurnalism să-și poată valorifica potențialul în acest domeniu sau care își propune să dezvolte abilități mai bune de comunicare, să iasă din anonimat și, astfel, să aibă o șansă reală de a-și auzi vocea la radio sau, să fie el, cel care reflectă știrile pentru tineri. Iar pentru aceasta este necesar de a completa formularul de aplicare, până pe 09.05.2017, urmând linkul: formular de aplicare la proiect.

Cel puțin 30 beneficiari vor fi selectați și ulterior vor beneficia, absolut gratuit, de o serie de training-uri și workshop-uri de dezvoltare în domeniul jurnalismului, timp de 3 luni. O parte din workshop-uri vor fi organizate în cadrul unei tabere de vară, în cadrul căreia tinerii vor avea parte de mentorat pentru a crea produse media proprii, dar și de multă distracție.
Așa că, dacă ești tânăr, activ și dorești să fii implicat, proiectul „Mass-media pentru tineri” e tot de ce ai nevoie. Îndrăznește și FII TU SCHIMBAREA fiindcă PĂREREA TA CONTEAZĂ!

Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi la numărul 069 220 263, Ana-Maria Cîrja, coordonatorul proiectului „Mass-media pentru tineri”.

Proiect inițiat cu sprijinul financiar al 

Ministerului Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .