Master-class la Facultatea Tehnologii Alimentare

Bunătăți și delicii alese se prepară acum, într-un incitant master class care a demarat cu ceva timp în urmă la Facultatea Tehnologii Alimentare a Universității Tehnice a Moldovei.

Pe post de formator evoluează Radion VIERU, student în a. IV, specialitatea „Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice”, care își împărtășește experiența acumulată în timpul practicii la un prestigios restaurant din Londra.

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .