Bucătării renovate în căminul nr. 2

Studenţii Universităţii Tehnice a Moldovei, cazaţi în căminul nr. 2 (str. Studenților, 7/1), se pot bucura de bucătării renovate. Recent, 12 bucătării mari, amplasate pe una din verticalele căminului (etajele 1-12), au fost reparate capital, iar altele 10 – reutilate.

Bucătăriile au fost dotate cu mese şi chiuvete noi, plite electrice clasa econom, becuri led ce vor permite economisirea energiei electrice. Spaţiile de gătit au devenit mai funcţionale şi mai accesibile pentru studenţi. Investiţia fost făcută din fondurile interne ale Universității.

Aceste acţiuni au fost prevăzute în Strategia de Dezvoltare a UTM şi au scopul de a îmbunătăţi condiţiile de cazare atât a studenţilor, cât şi a colaboratorilor. UTM continuă implementarea proiectelor de acest fel.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .